header-02.jpg

Martí Duran fou el fundador del restaurant Can Costa a l’any 1970. El restaurant està situat a la carretera N-IIa (a 2km de Figueres) –Ap. 93 Pont del Príncep.

cancosta blog4Ha canviat molt el restaurant durant aquests 45 anys?
Moltíssim! El restaurant el vam iniciar amb la meva mare i amb la meva dona, l’Enriqueta. Actualment són els nostres fills els que porten el restaurant, en Daniel, en Xavi i la Laura, tot i que jo encara hi ajudo. Pensa que el menú, quan vam obrir, costava 65 pessetes. Imagina’t com han canviat les coses...

Com era la cuina originalment?
Una cuina molt tradicional catalana, molt casolana. Ara la cuina és més moderna tot i que es manté l’essència de la cuina tradicional i de mercat. Ens hem especialitzat en arrossos. Pensa que fa 45 anys que fem paella cada dijous. Però també és important el peix fresc que tenim o l’escudella amb carn d’olla que fem tots els dimecres a l’hivern.

Menú o carta?
Les dues coses. Tant tenim carta com menú. El menú és molt complet, per 12€ es pot escollir entre tres o quatre primers i tres o quatre segons.

I la carta?
A la carta s’hi poden trobar plats com el peix al forn, la paella de llobregant, els cargols a la llauna, gambes de Roses... Plats molt bons! També tenim molts plats per a emportar.

Per a emportar?
Si, tenim una carta molt extensa de plats per a emportar, un dels plats de més èxit és l’arròs, els diumenges podem arribar a fer més d’un centenar de racions de paella per a emportar.

Quin horari té Can Costa?
Fem esmorzars de forquilla –pota i tripa, botifarra amb mongetes, carn del perol...- així que obrim pel matí, a partir de les 8. El servei de dinar el fem de les 13h. a les 16h. i el sopar de 20h. a 23h. Obrim cada dia excepte els dijous a la nit (només fem esmorzar i dinar) i els divendres, que és el dia de descans.

Reserve your table now! (+34) 972 50 52 59